Teater

Söndagsteater i Husby

Under hösten 2022 startar söndagsteatern i Husby igång igen. Biljetterna är gratis och hämtas från kl. 12.00 samma dag. Vi bjuder på saft och frukt efteråt! Föreställningarna presenteras av Mittiprickteatern i samarbete med Rinkeby-Kista Stadsdelsförvaltning och Kulturhuset Stadsteatern Husby.

Datum

Biljetterna är gratis och hämtas från kl. 12.00 samma dag. 

9 oktober

Klösiga katters klubb

Lördag 9 oktober kl. 13.00

Klösiga katters klubb (från 3 år) av och med Mittiprickteatern

Kulturhuset Husby, Edvard Griegsgången 11

 

Kattja, Kattniss och Kattmandu har en klubb: Klösiga katters klubb. De löser mysterier, räddar borttappade kattungar, spionerar på skummisar. Allt sånt som det behövs riviga katter för att fixa. Men nya katter flyttar in i området! Deras område! Vad vill de?

 

Klösiga katters klubb är en pjäs för barn från 3 år som tar upp ämnen som att få vara med och att inte få vara med.

 

Föreställningen har visats för förskolebarn i den kommunala förskolan under Rinkeby-Kistas Antivåldsvecka. Nu ges den som Söndagsteater och alla har möjlighet att se den. Det är fri entré men begränsat antal platser så kom i tid. Det går inte att förboka plats. Efter föreställningen får alla saft och frukt. Varmt välkomna!

30 oktober

Färgernas hemlighet

Lördag 30 oktober kl. 13.00

Färgernas hemlighet (från 4 år) av och med Mittiprickteatern

Kulturhuset Husby, Edvard Griegsgången 11

 

– en lekfull föreställning fylld av fantasi och magi, färg och musik.

Idag är farfar barnvakt åt Anna. Farfar är konstnär och vill måla. Anna vill leka men farfar har inte tid – han måste måla så Farmorstavlan blir färdig.
Plötsligt försvinner alla färger. Allt som förut var rött och gult, blått och grönt är nu svart och vitt. Hur ska de få färgerna tillbaka?

Föreställningen har visats för förskolebarn i den kommunala förskolan i Rinkeby-Kista. Nu ges den som Söndagsteater och alla har möjlighet att se den. Det är fri entré men begränsat antal platser så kom i tid. Det går inte att förboka plats. Efter föreställningen får alla saft och frukt. Varmt välkomna!