Image
En rosa dödskalle printas i en 3D-skrivare.

Lavas verkstäder

Lavas verkstäder består av Ljudverkstan, Screenverkstan och ett öppet rum där det finns material och resurser för eget kreativt skapande. För att få tillgång till Ljudverkstan och Screenverkstan behöver du gå en workshop eller introduktion där personalen visar tekniken och rutinerna, vi lägger löpande upp tillfällen och du bokar biljett direkt på hemsidan.

Är de tider som finns svåra för dig eller om du har särskilda behov är du välkommen att mejla oss så hittar vi en lösning som passar.

Den öppna verkstaden kräver inga förkunskaper och inget medlemskap, den enda resursen du behöver boka i förväg är 3D-printern där du kan få en längre eller kortare genomgång beroende på vad du kan sen tidigare och vad du vill göra. Ibland har vi introduktioner och workshops även till redigering- och bildbehandling, fanzineskapande, symaskiner, broderi etc. men du kan alltid komma och prova dig fram och få hjälp av personal i mån av tid och kunskaper hos de som jobbar den dagen.

Vi har alltid material som är gratis, till exempel tyg, tråd och pärlor. I övrigt försöker vi vara så billiga vi kan och har du något särskilt du vill göra försöker vi lösa det så att det passar din plånbok. Alla får också göra sin första pin gratis! Under rubriken ”Verkstan” kan du läsa mer om vad vi har för resurser just nu, och har du tankar om nåt material som saknas så skriv till oss på mejl eller i sociala medier så försöker vi fixa det.

För mer info och kontakt mejla: lava@kulturhusetstadsteatern.se.