Barn & ung
/
Familjekonsert

Pappa Kapsyl

Dinosauriernas Alfabet – ny föreställning med familjefavoriten Pappa Kapsyl! Välkommen den 12 november till en fartfylld rockkonsert för barnfamiljer med bra musiksmak och humor!

Biljetter

Till Facebook-event

Träffa Pappa Kapsyl! Efter föreställningen finns möjlighet att träffa Pappa Kapsyl för att få en autograf och ta en bild tillsammans med idolen.

Med publikens hjälp försöker dinosaurie-rockkungen Pappa Kapsyl sjunga sig igenom alfabetet med avstamp i sin nya ABC-bok. R som i raptor, T för Tyrannosaurus Rex, K som i köttätare… bokstäverna är för många och dinosaurierna för långa. Och en del bokstäver verkar ha dött ut...

Boken ”Dinosauriernas Alfabet” släpptes i våras och är verkligen ABC-boken med extra allt. På rimmad vers träffar vi hungriga, snälla, knasiga och ibland lite farliga dinosaurier - en på varje bokstav. Boken bygger i sin tur på Pappa Kapsyls största hit med samma namn. 

- Boken har en koppling till låten på så sätt att vi har med ungefär samma sorts dinosaurier, men nu räknas de inte bara upp, utan har fått personligheter och är delar av ett större sammanhang. En ABC-bok gav oss stor frihet att skapa väldigt varierande berättelser och karaktärer, berättar Carl-Otto ”Pappa Kapsyl” Johansson.

Den 9 september är det premiär för hans nya föreställning Dinosauriernas Alfabet på Västerås Konserthus och därefter väntar en höstturné runtom i Sverige.

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn och deras föräldrar. Han turnerar flitigt över hela landet och är en av Sveriges mest anlitade barnartister och familjeunderhållare.

”Superkul för både barn och vuxna!”
”Familjens största idol. Fantastisk show och musik.”
”Perfekt mix mellan att vara spännande, läskigt och roligt.”

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter

Orkesterpop är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under höstens söndagar där vi även hittar bland annat Oddjob Jazzoo, Orkesterpop och Den Förbjudna Fruktkolan.

Säkerhet på konsert

Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg. Garderoben kostar 25 kr / person och 10 kr för extra väska/påse.