Utställningar

Öppning av andra akten av utställningen Publikt

Öppning av andra akten av utställningen "Publikt", med videoverket "I väntan på något" och samtal med Salad Hilowle och Per Ahrbom i utställningen.

När

Välkommen till en kväll där konstnären Salad Hilowle möter arkitekten Per Ahrbom, mångårig kompanjon till Peter Celsing som ritade Kulturhuset. Salad Hilowle undersöker begreppet publikt i sin utställning och i sin research om Kulturhuset, som öppnade upp för nya kulturbegrepp och möjligheter 1974, har Hilowle lärt känna arkitekturen, läsesalongen, konsten, teatern och arkiven.

Kom med dina frågor och lyssna till ett historiskt samtal om möten, radikala idéer, öppna kanaler och visioner!

Under kvällen kan du också vara med och skapa en publikation med dina minnen och tankar om Kulturhuset Stadsteatern.