Image
Ett tak med runda taklampor samt en lysande skylt med texten Teaterbaren.

Teaterbaren på Taket

Teaterbaren flyttar ut och upp - välkommen till Taket, en kulturoas mitt i city! Högst upp i Kulturhuset, med det pulserande storstadslivet nedanför, hittar du Taket – ett grönt och skönt takhäng. Till Taket flyttar även Teaterbaren.

Taket är stängt för säsongen

Teaterbaren på Taket är stängt för säsongen (2021) och är endast öppet vid evenemang. 

På Taket kan du slå dig ner och njuta en stund av sol och växtlighet, fika, luncha, ta något gott att dricka och kanske hänga kvar på middag. När Teaterbaren flyttar ut så tar vi med oss hela Teaterbarens kärlek till mat och människor. Vårt köksteam har tagit fram en riktigt härlig och solig meny som passar oberoende av tid på dagen och veckodag. Här kan du testa allt från vår take på smörgåstårta och inkokt lax till bowls, sallader, wraps och grillade mackor. Allt med sommarens smaker.

När det är vankas konsert plockar vi fram snacksmenyn för dig som vill ha något mindre att mumsa på till kvällens spelning. Dryckesutbudet är såklart också somrigt. Vi plockar med oss hantverksöl, kylda roséviner och många alkoholfria alternativ till Taket. Vi skryter dessutom gärna om vårt kaffe. Efter att ha provsmakat oss igenom ett brett urval tror vi att vi hittat Stockholms godaste kaffe!

Vi jobbar hållbart

Vi verkar för en hållbar planet och vårt miljöarbete är central del av vår verksamhet. Teaterbaren är Svanenmärkt sedan 2008. Vi arbetar aktivt för en bättre miljö och ett hållbart samhälle.

Vi är medlemmar i flera nätverk: Hållbara restaurangerKlimatpaktenBiogasakademien och Karma

Praktisk info

Teaterbaren flyttar upp sin verksamhet på Taket med start den 1 juni.

Teaterbaren håller öppet alla dagar i veckan från lunch och fram till cirka kl. 18:00.

Kom och ta ett glas eller ät en bit mat och njut av ett sommarskönt takhäng!

Bilder
Image
I förgrunden blommor som hänger ner från en kruka, i bakgrunden Stockholm city i kvällsljus.
Kulturhuset Sergels torg
Utomhus

Taket

En kulturoas mitt i city!