Teater

Peptalk

Välkommen till Peptalk, en humorshow med dockor där publiken får påverka handlingen med sina mobiltelefoner. Den misslyckade patriarken Tord bjuder in till en inspirationskväll fylld av standup, föreläsningar, rollspel och bingo varvat med mediokra musiknummer. Av och med Björn Carlberg, känd från Dockhumor på Scala. Premiär 15 september på Lilla scenen.

Biljetter

Om föreställningen

Peptalk leds av den lätt misslyckade patriarken Tord som tillsammans med ett antal inbjudna gäster skapar en feelgood-atmosfär som gjord för att skingra tankarna från vardagens vedermödor. Här träffar vi kärringar från Skåne, får höra föreläsningar om alltifrån medicinska biverkningar till information om maträtten lasagne. Gästerna får också chansen att spela rollspel med en livs levande morot som skulle kunna vara Carl Bildts bror. Vi får även möjligheten att ta del av lokala nyheter från andra länder, lyssna på holländska kärleksbrev och så har operadivan Gloria Janman lovat att hon ska hitta på något som verkligen lyfter stämningen i lokalen.

I denna humorföreställning blir publiken högst delaktig i handlingen utan att behöva gå upp på scen. Via sina mobiler kan de tillsammans, i demokratins tjänst, både tycka till och emellanåt även styra berättelsen. Alla karaktärer på scenen spelas av Björn Carlberg som även står för manus och idé. Han har tidigare gjort publiksuccén Dockhumor på Scala tillsammans med kollegan Petter Lennstrand, tv-serien Kjell med Daniel Eskils samt Operation Klotty på SVT.

Medverkande

Mat & dryck

Pausservering

I Klarafoajén erbjuds pausservering i samband med föreställningar på Lilla scenen. Om du förbeställer har du förtur till de trevliga små borden i foajén. 

Teatermiddag

Flera av Kulturhusets restauranger erbjuder specialkomponerade teatermiddagar i samband med föreställning. 

Restaurang ARTES – meny och bordsbokning
Restaurang Teaterbaren – bordsbokning

För skolor

Vill du boka biljetter åt din skolklass?

Skolpris: 100 kr. per biljett.

För bokning, kontakta Kundtjänst.