Teater

När Baba faller i poolen är klockan 23.47

När Baba faller i poolen är klockan 23.47 är en teaterföreställning om att inte räcka till, om skam, om främlingskap och om längtan efter värdighet.

Biljetter

Miros baba får sparken från sitt jobb. För att få ekonomin att gå ihop tar baba i smyg ett jobb som event-maskot. Han skäms. Han får ett jobb på ett poolparty hos suedieliten iklädd kanindräkt. Festen spårar ur och tillslut blir baba knuffad i poolen och sjunker sakta ner.

Hur hamnade baba där egentligen? Hur blev allt så här från första början? I sin strävan att försöka återskapa den där kvällen börjar Miro minnas sitt och babas gemensamma liv.

För lärare

Lärarmaterial

Till föreställningen finns en lärarhandledning som innehåller diskussionsfrågor, övningar och värdefull information kring föreställningen som ni kan arbeta med både inför och efter ert besök.

Skapande skola

Om ni vill fördjupa er ytterligare kring föreställningen har vi en bokningsbar workshop som går under Skapande skola. I samband med dagföreställningarna är det möjligt att boka workshopen. Där från eleverna fördjupa sig i föreställningens tematik genom diskussion och övningar.

Vill ni veta mer?

Kontakta Carolina Oscarsson via mejl carolina.oscarsson@kulturhusetstadsteatern.se. Biljettpris för skolan är 50 kr/elev.

Skolworkshop

Workshop i identitets – och källsökning

Om ni vill fördjupa er ytterligare kring föreställningen har vi en bokningsbar workshop i samband med dagföreställningarna. Där från eleverna fördjupa sig i föreställningens tematik genom diskussion och övningar.

Pris per elev 140 kr