När Baba faller i poolen är klockan 23.47

När baba faller i poolen är klockan 23.47 är en teaterföreställning om att inte räcka till, om skam, om främlingskap och om längtan efter värdighet.

Miros baba får sparken från sitt jobb. För att få ekonomin att gå ihop tar baba i smyg ett jobb som event-maskot. Han skäms. Han får ett jobb på ett poolparty hos suedieliten iklädd kanindräkt. Festen spårar ur och tillslut blir baba knuffad i poolen och sjunker sakta ner.

Hur hamnade baba där egentligen? Hur blev allt så här från första början? I sin strävan att försöka återskapa den där kvällen börjar Miro minnas sitt och babas gemensamma liv.

Premiärdatum meddelas senare.

Biljettinformation

Vi värnar om teatern, kulturen och framför allt vår publik. På grund av Covid-19 och de restriktioner som gäller för folksamlingar så är biljettsläpp för planerade pjäser uppskjutna tills vi med säkerhet kan spela. Premiärdatum är inte bestämt, besked kommer så snart det är möjligt. Ingenting är som det brukar, men vi är igång – med eftertanke!