Teater
/
Soppteatern

Korten på bordet

En äldre man söker upp sin hustrus före detta terapeut för att få svar på frågor han länge brottats med. Under samtalets gång avtäcks bit för bit ett äktenskap som visat sig vara både komplicerat och motsägelsefullt. Mötet mellan maken och terapeuten pendlar mellan dråpligheter och skarp svärta. Upplev en spännande psykologisk thriller i terapimiljö med Sten Ljunggren och Christer Fant i rollerna.

Biljetter

Med sitt alldeles unika koncept Terapisoppa har Soppteatern sedan 2014 gett sig hän åt de inre världarnas drama. Premissen har varit enkel: på en timme möts två personer i ett skarpt, jazzigt och stundtals befriande roligt samtal i eller utanför terapirummet. I underhållningens form har Soppteaterns publik därmed fått provsmaka terapins tyngd, värme och djup. Hittills har det blivit hela 6 olika pjäser där Korten på bordet är det senaste tillskottet.

 

Per Naroskin – är verksam som psykolog och psykoterapeut. Han har skrivit flera böcker och pjäser samt är en välbekant radioröst, inte minst som en av Spanarna i P1

Sissela Kyle – Sissela har arbetat på Stockholms stadsteater i många år och i flera roller. Som skådespelare, Parkteaterchef och regissör.

"Soppteatern är nog min favoritscen i hela huset. Rik, överraskande och anspråkslös. Att få i sig kultur och äta samtidigt, det är ju bara toppen!"

Vilken soppa serveras?

10 sep - Säsongens krämiga svampsoppa

11 sep - Säsongens krämiga svampsoppa

12 sep - Säsongens krämiga svampsoppa

18 sep - Höstens rotfruktssoppa med friterad surkål

19 sep - Höstens rotfruktssoppa med friterad surkål

21 sep - Säsongens krämiga svampsoppa

Har du frågor om allergier eller vill veta mer om soppan, mejla: soppan@gladaankan.se 

Medverkande och Produktion