Teater
/
Parkteatern

Kartan över oss

Framtiden kommer, snart är den här! I samarbete med På Sergels torg och Riksteatern bjuder vi in till en GPS-programmerad ljudpromenad. "Kartan över oss" är en hörlursvandring genom det inre landskap som uppstår när vi försöker tänka på framtiden. Med Sergels torg som utgångspunkt blir dina tankar din kompass, din mobil din guide och dina svar bläcket som bidrar till att rita upp kartan över oss.

Fribiljetter, max 4 per bokning

För att uppleva verket använder du din egen mobil och egna hörlurar. Mobilen behöver ha tillgång till internet och GPS samt vara laddad inför promenaden. Du behöver känna dig bekväm med att använda kartfunktionen och ha appen "Kartan över oss" nedladdad på din mobil innan du startar promenaden.

När du startar ”Kartan över oss” kommer du få ett antal frågor och dina olika svar avgör var du ska gå för att komma vidare. För att fullfölja promenaden behöver du kunna röra dig i närområdet kring Sergels torg vilket omfattar området mellan slottet, Kungsträdgården och centralstationen

Uppsamlingsplatsen är Sergels torg precis under den talarstol som skjuter ut från ena trappan ner mot torget. Håll utkik efter en av värdarna från Myndigheten för emotionell och själslig beredskap!

Koncept, text och regi: Joakim Rindå, Lisa Färnström
Ljud och musik: Hampus Noren

”Kartan över oss” erbjuds i samarbete med På Sergels torg och Riksteatern.

Läs dessa instruktioner innan du kommer till Sergels torg 

Checklista inför promenaden

  • Se till att din mobil är fulladdad och att du har med dig egna hörlurar. Det finns inte möjlighet att låna vare sig mobil eller hörlurar på plats.
  • Ladda ned appen "Kartan över oss" från App store eller Play store. Om du redan har den i din smartphone, kontrollera att appen är uppdaterad.
  • Sätt telefonen i "Stör ej" för att hindra inkommande samtal under promenaden.
  • Ha inte strömsparläge aktiverat.

Tillgänglighet

  • Färdtjänstadress Benny Fredrikssons torg 5. Därifrån kan du ta dig till Sergels torg utan att behöva passera trappor.
  • Sergels torg är utgångspunkten för promenaden, därifrån rör du dig på egen hand runt i stadsmiljön och kan komma att passera eller behöva ta dig runt trottoarer och kullerstenar.
  • Verket upplevs på svenska och finns inte tillgängligt på fler språk.