Inatt blir allting annorlunda Discoteca Paraiso

Inatt blir allting annorlunda är en pjäs om livet på natten - om hopp, längtan, illusioner och kärlek - på andra sidan dagsljuset.

En sjuttonårig flicka, en gammal ryss, fyra kvinnor från Kanada, ett gäng bulgarer, 30 spanjorer, en skogshuggare från norr och många fler från hela världen är på Paradiset just ikväll. Kanske har du varit där, kanske är det dit du vill. De flesta kommer in, vissa blir stoppade i dörren, någon slinker in genom nödutgången. Musiken dunkar på dansgolvet. Alla som är där söker efter möten, önskar kärlek, hoppas på sex, törstar efter äventyr och längtar efter en fantastisk natt. Längtar efter allt det som varit eller efter allt det som kan bli.

Roland Schimmelpfennig är en av Europas just nu mest uppmärksammade, nyskapande och hyllade dramatiker. I natt blir allting annorlunda är en text som ursprungligen skrevs för hans teatergrupp i Havanna 2016. Pjäsen uruppfördes på den internationella teaterfestivalen La Habana 2016 och spelades sammanlagt tre gånger under uppsikt av den statliga censuren. Sedan dess har den aldrig spelats på Kuba.

Film från repetitionerna

Remote video URL
Biljettinformation

Premiärdatum och biljetter släpps senare

På grund av Covid-19 och de restriktioner som gäller för folksamlingar så är biljettsläpp för planerade pjäser uppskjutna tills vi med säkerhet kan spela. Premiärdatum är inte bestämt, besked kommer så snart det är möjligt. Ingenting är som det brukar, men vi är igång – med eftertanke!

Produktion & medverkande