Teater

HOME, SWEET HOME

Scenkonstkompaniet O bjuder in till den deltagandebaserade upplevelsen HOME, SWEET HOME. En helhetsföreställning som utgår från människors minnen där publiken är en viktig komponent då innehåll och gestaltning skapas exklusivt för varje besökare. Totalt framförs 200 föreställningar, för max två personer åt gången, under perioden 31 augusti-11 september.

Biljetter

HOME, SWEET HOME handlar om tillhörighet och vad det betyder att känna sig hemma, att vara trygg – att höra till. Vems minnen, berättelser och upplevelser får ta plats och bli en del av historien vi kollektivt berättar om oss själva? Föreställningen behandlar också möjligheterna och omöjligheterna med att vara tillsammans och viljan att höra hemma på en plats, i ett samhälle, i världen, hos andra och med sig själv. 

Scenkonstkompaniet O är en sammanslagning av Poste Restante och Osynliga Teatern. Grundarna Tomas Rajnai och Jens Nielsen var senast aktuella på Kulturhuset Stadsteatern 2019 med Osynliga Teatern och hörlursvandringen Porträttet

HOME, SWEET HOME är en samproduktion mellan Scenkonstkompaniet O och Kulturhuset Stadsteatern med stöd av: Stockholms Stad och Kulturrådet.

Medverkande & Produktion

Koncept och regi: Tomas Rajnai Jens Nielsen

Medverkande: Ann-Sofie Rase, Odile Nunes, Tomas Rajnai, Jens Nielsen & Sofia Jonsson

Scenograf: Torulf Wetterrot

Producent: Fredrika Rembe & Tomie Lee

Grafisk Design: Leon&Chris

Fotograf: Jonas Eng

Med stöd av: Stockholms Stad, Kulturrådet.