Teater
/
Soppteatern

Hedy - geniet och skönheten

Hon var världens vackraste skådespelerska, Disneys inspiration för Snövit och uppfinnaren bakom en av dagens självklarheter - Wi-Fi. Anna Ståhl och Erik Rosales berättar den osannolika historien om Hedy Lamarr och välkomnar såväl en fysisk som digital publik när de med hjälp av dans, robotteknik och miniatyrkonst tar med dig till 1930-talets Hollywood i en helt ny berättarform.

Biljetter

Förtydligande gällande biljettpriser

240 kr för biljett med plats i Soppteaterns salong inklusive soppa med tillbehör.
80 kr för biljett till digital föreställning

 

Hedy - geniet och skönheten är ett samarbete inom Kulturhuset Stadsteatern mellan Soppteatern och Avdelningen för Digital innovation.

Gällande GDPR

Gällande GDPR

Genom köp av föreställningsbiljett samtycker besökare i publiken, eller person medverkande genom digital kanal (Zoom) till att Kulturhuset Stadsteatern liveinspelar/streamar föreställningen på sådant sätt att personer kan komma att identifieras av övriga medverkanden vid det specifika föreställningstillfället. I och med denna föreställning kommer Kulturhuset Stadsteatern databehandla rörligt foto, och namn om sådant anges av publik, i syfte att livesända föreställningen. Liveinspelningen sparas inte och visas inte för andra än publik vid det specifika föreställningstillfället och anlitad teknisk personal/arrangör. Närmre information om persondatabehandling kan hämtas i Kulturhuset Stadsteaterns Integritetspolicy, https://kulturhusetstadsteatern.se/integritetspolicy

 

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom återköp av biljett.

 

Om den digitala föreställningen

Om den digitala föreställningen

Hedy - geniet och skönheten visas för publik i Soppteaterns salong och för en digital publik. Samtidigt. Under föreställningens gång ingår moment där den fysiska och digitala publiken möts och ser varandra.

Vad kostar den digitala föreställningen?

Den digitala föreställningen kostar 80 kr. Har du sett föreställningen på Soppteatern ingår en digital biljett som du bokar via länk i ditt bekräftelsemail.

När börjar den digitala föreställningen och hur lång är den?

Den digitala föreställningen startar 12:15 och är cirka 30 minuter lång. Du rekommenderas logga in på länken en stund innan föreställningens start, den digitala foajén öppnar 12:00 där du även kan få hjälp eller svar på ev. frågor du har. 

Hur tar jag del av den digitala föreställningen?

Du tar del av den digitala föreställningen via Zoom. En länk skickas med i ditt bekräftelsemail. Du rekommenderas ha Zoom installerat, kontrollera gärna att programmet fungerar och är uppdaterat innan föreställningens start.

Vad behöver jag för utrustning för att ta del av den digitala föreställningen?

  • Du rekommenderas ha en större skärm, förslagsvis dator eller en surfplatta.
  • Du rekommenderas ha  Zoom installerat och uppdaterat. 
  • Tillgång till stabil internetuppkoppling
  • Hörlurar samt fungerande mikrofon

Vad förväntas av mig som digital publik?

Föreställningen innehåller interaktiva moment och du uppmuntras att delta aktivt utifrån sammanhang och förutsättningar.

 

 

 

Biljettsläpp på Soppteatern

Vi släpper biljetter månadsvis, första onsdagen i månaden för kommande månads program. Många av våra egna föreställningar och gästspel återkommer under säsongen så håll utkik efter dina favoriter!

onsdag 7 september kl. 11 släpper vi oktober-biljetterna
onsdag 5 oktober kl.11 släpper vi november-biljetterna
onsdag 2 november kl. 11 släpper vi december & januari-biljetterna

Undantag och extra biljettsläpp kan förekomma så håll dig uppdaterad här på vår webbsida, i våra sociala medier (Facebook och Instagram) samt prenumerera på Kulturhuset Stadsteaterns nyhetsbrev för att inte missa något.

Vilken soppa serveras?

21 oktober - Sötpotatissoppa med surdegskrutonger

22 oktober - Sötpotatissoppa med surdegskrutonger

25 oktober - Rostad krämig majssoppa

Våra soppor är vegetariska, laktos- och glutenfria. Är du allergisk, i behov av specialkost eller har frågor om soppan, kontakta köket i förväg för alternativ:

E-post: soppan@gladaankan.se