Skapa

Workshop: Screentryck

Lavas screentrycksverkstad är en gör-det-själv-verkstad där du som är 14-25 år kan trycka på till exempel t-shirts eller göra affischer. För att använda screenverkstan behöver du först gå en workshop där du får gå igenom hela processen, steg för steg, och testa att göra ett eget tryck på tyg.

Biljetter

Ta med en enfärgad bild som du vill trycka (svart/vit utan gråskala), som utskrift eller digitalt. Det är viktigt att bilden är färdig att skriva ut när du kommer. Behöver du hjälp med att förbereda ditt motiv kan du komma till Lava någon dag innan och få hjälp, eller mejla lava@kulturhusetstadsteatern.se.

Vill du trycka på en t-shirt tar du med den. I övrigt finns allt du behöver och inga förkunskaper behövs. Workshopen pågår ungefär 3 timmar.

Kontakta Lava om du har frågor gällande tillgänglighet. 

För mer info och kontakt mejla lava@kulturhusetstadsteatern.se

Boka verkstad 

Om du redan kan tekniken så kan du skaffa ett användarkonto och sen boka våra verkstäder för självständigt arbete. Mejla till lava@kulturhusetstadsteatern.se för att boka. 

Berätta vilken verkstad du vill arbeta i och när du vill komma så återkommer någon som kan ha en kortare kostnadsfri introduktion med dig. Användarkonto skapas på plats av personalen när ni ses. Observera att det kan ta någon vecka att få svar.

Läs mer om Lava.