Samtal & debatt

Marika med vänner talkshow

"Marika med vänner" var Marika Carlssons egen stand up-klubb – nu utvidgar hon konceptet till en talkshow – fortfarande fullspäckat med hemliga gäster och roliga överraskningar!

Biljetter

"Nu är det dags för mig att gå vidare, ta klivet ut på okänd mark. Att få ha en egen talkshow har jag drömt om länge men tiden har inte varit mogen förrän nu. Jag kommer bjuda in kända och okända gäster. Jag hoppas på varma och ärliga samtal med en förhoppning om att vi alla ska ha roliga kvällar och få nya insikter och nya tankar." 
– Marika Carlsson

Marika med vänner talkshow är inte bara en kul stund utan något utöver det vanliga. Lite sött, lite salt och lite beskt, precis som Marika själv!

Marika Carlsson

Marika Carlsson är etablerad komiker, författare, programledare och konferencier. Hon har programlett melodifestivalen och QX-galan och har även turnerat med soloföreställningar över hela Sverige. Senast aktuell är hon med stand up-föreställningen Smalast när man dör vinner som nu finns att se på SVT Play, alla hennes tidigare shower har visats på Netflix. Marika har tagit hem titeln Årets kvinnliga stå upp-komiker på Svenska Standupgalan två gånger, hon har både sommar – och vinterpratat i P1 och lett talkshowen Marika i P4. Dessutom har hon medverkat i ett flertal humorprogram på tv så som Parlamentet, Bäst i test och RAW

Det här evenemanget kommer spelas in av ett kamerateam.

Mat & dryck

Servering i Klarafoajén 

Under kvällarna är serveringen öppen i den trevliga Klarafoajén. 

Teatermiddag

Flera av Kulturhusets restauranger erbjuder specialkomponerade teatermiddagar i samband med föreställning. 

Restaurang ARTES – meny och bordsbokning
Restaurang Teaterbaren – bordsbokning

Inför besöket

Kom i god tid innan föreställningen börjar, gärna minst en halvtimme, då hinner du hänga av dig i garderoben, hitta din plats och kanske äta och dricka något. 

Ryggsäckar, väskor och påsar större än 30 x 20 cm. (ca. ett A4-ark) samt större ytterkläder får inte tas med in i salongen.  

Garderoben på Entréplan är öppen i samband med föreställning.