Samtal & debatt

Helena bjuder in avsnitt 5

I det femte avsnittet av Helena Bergströms talkshow är temat skådespeleri. Gäster är Marie Göranzon, Matilda Ragnerstam och John Alexander Eriksson. Programmet leds av Helena Bergström och Sofia Ledarp är sidekick.

Avsnitt 5

Remote video URL

Avsnittets huvudgäst är Marie Göranzon som är en person som betyder väldigt mycket för Helena Bergström. Helena känner Marie som kompis, mentor och en av landets bästa skådespelare. Programmet är fyllt av skratt, en del allvar, många råd och tips om yrket OCH lite skvaller.

Marie Göranzon gjorde sin debut på Kulturhuset Stadsteatern 2017 i Svärmor kommer! och har sedan dess även medverkat i Besök av en gammal dam, Ett dockhem 2 och senast i Katt på hett plåttak 2020. 

Matilda Ragnerstam har varit knuten till Kulturhuset Stadsteatern sen 2014 då hon gjorde titelrollen i Ronja Rövardotter och har därefter medverkat i en rad uppsättningar bland annat Våra drömmars stad, Min fantastiska väninna och Ett dockhem 2. 

John Alexander Eriksson debuterade på Stockholms stadsteater som Hud i Hair 2011 och var därefter knuten till teatern till 2013 och medverkade bland annat i Ett drömspel och Sweeney Todd. Han kommer tillbaka till Kulturhuset Stadsteatern i höst.

När