×
En del av Stockholms stad
Parkteatern
Salong FUX
Foto: Klara G

Arkiverat evenemang:

Salong FUX

Stockholms största och galnaste varietéshow!


Slakthusområdet


En sprakande kollision av uppträdanden, talanger och överraskningar under ledning av den glittrande cirkushästen och konferencieren Robert Fux. Under dessa kvällar samsas gamla favoriter, nyslipade diamanter och lokala förmågor du inte trodde fanns. Livemusik, teater och dans blandas med hisnande nycirkus, akrobatik och burlesk. Allt är möjligt!

Den 13 och 14 augusti i Vitabergsparken backas kvällen upp av Colombias vassaste slagverkare Diva Cruz, som vanligen syns med Fever Ray och Robyn. 

Den 16 och 17 augusti i Förbindelsehallen, Slakthusområdet byter varietén artister såväl som skepnad och Emma Broomé hettar upp asfalten med köttsligt, pulserande och delvis barnförbjudet glitter. 

Bra att veta
Förbindelsehallen öppnar 17.00, det går sedan bra att komma och gå efter det. Lokalen tar 1500 personer så vi reserverar oss för att det kan bli fullt.

Salong FUX i Vitabersparken och Slakthusområdet bjuder på två helt olika line ups och uttryck. 

Artisterna hålls hemliga men vi kan redan nu avslöja att två av kvällarna kommer krönas med australiensiske Captain Kidd från Briefs Factory – regerande King of Boylesque vid Vegas Burlesque Hall of Fame.

Välkommen!

Fredag 16 aug kan din resa påverkas av att tunnelbanans gröna linje inte går mellan Globen och Gullmarsplan p.g.a. banarbete. Läs mer om alternativa resvägar här 

Salong FUX
Salong FUX
Salong FUX

Information

Scen

Slakthusområdet

Speltid

1:10 h, ingen paus

Premiär

13 augusti 2019

Pris

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Parkteatern, Fri entré

Just nu inga föreställningar inlagda