×
En del av Stockholms stad
Parkteatern
Popaganda - Parkteatern 2018
Foto: Adrian Pehrson/Rockfoto

Arkiverat evenemang:

Popaganda


13 juli 2019 15:00
Galärparken, Djurgården


Stockholms mest hängivna pop-institution presenterar återigen en endagsfestival i parken. Ta med din picknickfilt och slå dig ner i gräset för ett sommarhäng fyllt av de bästa fynden bland svenska popstjärnskott. 

Artister

Nadja Evelina

Albumaktuella Nadja Evelina gjorde stor entré i den svenska musiksfären när hon 2016 släppte singeln Finast utan filter. Samma år följde kom även Jonas Lundqvist-samarbetet Fastnat för dig, som snurrade flitigt på P3 och fick fina omnämnanden i en rad olika bloggar. När hon nu släpper musik gör hon det själv via sitt egna skivbolag Hjärtat Recordings. Med full makt över sitt konstnärskap hoppas hon att hennes vision hörs tydligare än någonsin – det måste kännas, annars kan det vara.

KÅRP

Göteborgskollektivet KÅRP tar med den senaste singeln Kuiper Belt ett nytt grepp om det kosmos som vi alla befinner oss i. Bandet debuterade för två år sedan med låten Therapist^2 och sedan dess har de släppt singlar som Freak Smile och Devotion. För att följa upp fjolårets framgångar släpper Kårp singeln Kuiper Belt och i april släpptes debutalbumet med titeln Album I.

Prins Daniel

Tidigare i år släppte Prins Daniel de tre kritikerrosade singlarna Citroner,  Inte här och Liniment. I april släpptes debutalbumet, Houdini, som gästas av Nebay Meles, Eye N’I och GREiP. När Prins Daniel kommer till Popaganda på Parkteatern är han så aktuell som man kan vara!

Stella Explorer

Stella Explorer känner vi igen som en av medlemmarna i indiebandet Brödet. Under våren har hennes soloprojekt tagit fart och vi är helt övertygade om att alla som besöker årets festival kommer upptäcka något nytt och spännande.

julia clara

Den Stockholmsbaserade blåhåriga ålänningen julia clara är tillbaka med nya, trollbindande stämmor i den nyskrivna singeln shiver. När julia clara äntrade den svenska musikscenen gjorde hon det med singeln still dancing, som senare även kom att spelas i den turkiska Netflix-serien The Protector.

Följ länken här och lyssna på årets spellista! 

 

Information

Scen

Galärparken, Djurgården

Pris

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Parkteatern, Fri entré

2019-07-13
lördag
15:00
Galärparken