×
En del av Stockholms stad
Parkteatern
Lena Andersson
Foto: Cato Lein

Arkiverat evenemang:

FÖRFATTARSAMTAL: LENA ANDERSSON

Samtalsledare: Sigge Eklund


torsdag 25 juni 2015
Årsta torg • Fri Entré


Under fyra torsdagar i sommar låter Parkteatern litteraturen ta plats mitt på Årsta torg! Först ut i serien är Lena Andersson som är aktuell med boken Utan personligt ansvar. Samtalsledare är författaren och podprataren Sigge Eklund, och kvällens uppläsare är Sissela Kyle.

Utan personligt ansvar är den fristående fortsättningen på Egenmäktigt förfarande. Med skarp blick och mycket humor tar sig Lena Andersson denna gång an älskarinnans roll i vår kultur och de djupt rotade föreställningar som styr tresamheten.

PRESSCITAT

Gestaltningen av denna ovisshetens gråa zon är storartad och mästerlig” SvD

En högst oromantisk roman om romantik som är ännu bättre än föregångaren” Sydsvenskan

OM LENA ANDERSSON
Lena Andersson är författare till sex romaner. Egenmäktigt förfarande (2013) belönades med Augustpriset 2013 i kategorin Årets svenska skönlitterära bok. Samma år tilldelades hon Svenska Dagbladets litteraturpris och Publicistklubbens Guldpenna för sin gärning som skribent.

OM SIGGE EKLUND
Sigge Eklund är författare till fem romaner, tv-producent och podpratare. Han är tillsammans med Alex Schulman även upphovsman till den superpopulära podcasten Alex & Sigges podcast med kring en halv miljon lyssnare i veckan.

Här kan du läsa mer om Parkteaterns författarsamtal på Årsta torg

VÄGBESKRIVNING

Hitta till: Årsta torg

ParkteaternFri entré