Vernissage NBTS Galleri 16x

Open call för unga konstnärer

Är du mellan 15–25 år och vill ställa ut din konst på västerorts stora konstutställning “Vår salong”? Både nybörjare och professionella är välkomna att söka. Juryn består av representanter från Kulturhuset Stadsteatern, Folkets hus och Hässelby Vällingby Konstklubb (HVK).

Vernissage: 3 september 2021
Anmälningsavgift: Gratis för alla under 25 år.
Mejla din ansökan till: salong@vallingbyfh.se
Sista ansökningsdag: 10 augusti
Ansökan är individuell och får innehålla max 3 verk.

Ansökan ska innehålla: Kontaktuppgifter, ålder, bild på verk, information om storlek på verk, teknik (tex. olja, akvarell, lera, foto, video) och pris på verket (om man vill sälja).

Vår salong

Konstutställningen Vår salong är ett samarbete mellan Folkets hus, Kulturhuset Stadsteatern, Vällingby centrum och Hässelby Vällingby Konstklubb (HVK). Konstnärer mellan 15-25 år får ställa ut i Kulturhuset Stadsteaterns Galleri 16X vars syfte är att lyfta unga konstnärer från västerort.

Är du över 25 år och vill ställa ut din konst under konstutställningen Vår salong? Besök Folkets hus för mer info.