Musik
/
Parkteatern

Vegas i Galär

Publiksuccén med Karl Dyall, Joachim Bergström, Rennie Mirro och Blåsarsymfonikerna är återigen tillbaka för att bjuda på en unik hyllning till tiden då de legendariska smörsångarna underhöll. Det blir en show i Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr’s anda.

Fribiljetter, max 4 per bokning

Det är två år sedan senaste Vegas i Vitan men nu är det äntligen dags att svänga loss i låtar som I Got Rhythm, Birth of the Blues och Let the Good Times Rolls. Spelsugna och taggade Blåsarsymfonikerna, under ledning av Jan-Erik Radesjö, bygger upp stämningen och groovet så att hela Djurgården kommer sjuda av häftig puls & rytm och tillsammans med fantastiska trion Karl Dyall, Rennie Mirro och Joachim Bergström blir det två oförglömliga kvällar i Galärparken tillsammans med gästande danskompaniet Stockholm Higheelers.

Här kan du läsa mer om Blåsarsymfonikerna

Här kan du läsa mer om Stockholm Higheelers

Nio kvinnliga dansare i svartvita kläder

Om Stockholm Higheelers

Stockholm Higheelers är ett danskompani som utför och värnar om den gamla jazz/showdansens estetik och teknik, inspireras av den gamla Hollywood-eran och fransk kabarékultur. Kompaniet grundades 2017 utav Malin Emmoth och Karin Ålemark, tidigare dansare vid cabaret Moulin Rouge i Paris.

Dansare: Signe Lidén, Jacqueline Sogell, Jenny Ekman, Julia Johansson, Malin Emmoth, Natalie Sundgren, Fanny Götlind, Isabelle Alvarado, Rebecka Johnsson, Louise Wallentin, Ida Kumar

Koreograf: Malin Emmoth
Assisterande koreograf: Karin Ålemark

Tillsammans hjälps vi åt...

Vi...

spelar ute och för en begränsad publik
underlättar för dig att hålla avstånd
anpassar oss till rådande restriktioner

Du...

bokar först och kommer sen
stannar hemma vid symptom
kommer i tid, men inte för tidigt

Här kan du läsa frågor och svar om sommarens Parkteater

Så funkar det i Galärparken

  • Vi öppnar grindarna 30 min innan utsatt starttid. Är du på plats innan dess rekommenderar vi en promenad i närområdet så att vi undviker trängsel. Tänk även på att hålla avstånd i kön.
  • Här hittar du vägbeskrivning till vår spelplats i Galärparken.
  • Vi har två entréer, en vid tegelmuren bakom Spritmuseum och en vid museet The Viking Museum. 
  • Du sitter på bänk eller klaffstol. Max 4 personer per bänk.
  • Tips att ta med picknick som du kan äta vid din sittplats, det finns inte möjlighet att köpa något att äta eller dricka innanför våra grindar.
  • Har du en fribiljett du inte kan använda, ge den till en vän eller mejla dina biljetter eller kontrollnummer till oss för hjälp med avbokning: parkteatern@kulturhusetstadsteatern.se .
  •