Musik

Tingsek

Äntligen kommer Tingsek till Kulturhuset Stadsteatern och Stockholm Soul. Den skånebördiga sångaren, låtskrivaren och producenten har ända sedan den självbetitlade debuten 2005 på sju album utforskat sin soulinspirerade musik på ett sätt som har gett honom en hängiven publik både i Sverige och internationellt. Den 25 november välkomnar vi honom upp på Studions scen!

Biljetter

Tingsek har sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul med influenser av amerikansk tradition. Magnus Tingsek är nu i full färd med att skriva klart och spela in uppföljaren till 2016-års album Amygdala. Efter den svävande och stundtals bombastiska Amygdala har nu Magnus skalat av produktionen och satt sin röst i fokus.  Först ut var singeln Our Song där vi hör Tingsek naknare och direktare än på länge. Our Song är närmare och mer personlig både rent musikaliskt, men också på ett textmässigt plan. Singeln följdes upp av Family som släpptes i april 2020.

Stockholm Soul

Stockholm Soul startades 2018 med målet att bli Sveriges nya festival för modern soul och den 23-26 november är det dags att för fjärde gången arrangera festivalen. Inom namnet Stockholm Soul ryms R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats. Här möter publiken samtidens mest intressanta akter på soulscenen.