Musik
/
Parkteatern

Tack för Din musik: Marie Fredriksson & Eva Dahlgren

Lise & Gertrud, denna karismatiska duo, slår år efter år publiken med häpnad med sina versioner av låtar som ”alla har hört”. Nu dyker de ner i Marie Fredriksson och Eva Dahlgren låtskatter och igenkänning är hög. De lyckas skapa något eget och äkta personligt kring Marie och Evas många älskade låtar.

Fribiljetter, max 4 per bokning

Med två ruskigt samspelta sångröster och en makalös cello når Lise & Gertrud  musikaliska svindlande höjder och alltid med en stor portion humor och självdistans i dialogen mellan låtarna. Under snart 20 år har de stått för en högoktanig underhållning i alla möjliga och omöjliga sammanhang. De har synts i allt från Allsång på Skansen och Så ska det låta, till Idrottsgalan och Nobelfesten. De rör sig i gränslandet mellan finkultur och populärunderhållning.

Medverkande: Lise Hummel och Gertrud Stenung

Press

”De är live-artister av rang, med stor närvarokänsla och omedelbar publikkontakt….. Roliga är de också. Skämtar med sig själv. Det är skönt att det finns dom som tar en på allvar även när dom skojar. Skämt som man skrattar med, inte åt. ”
Nya Lidköpings tidning

"En perfekt blandning av humor och allvar"
Piteå-Tidningen

Tillsammans hjälps vi åt...

Vi...

spelar ute och för en begränsad publik
underlättar för dig att hålla avstånd
anpassar oss till rådande restriktioner

Du...

bokar först och kommer sen
stannar hemma vid symptom
kommer i tid, men inte för tidigt

Här kan du läsa frågor och svar om sommarens Parkteater

Så funkar det i Galärparken

 • Vi öppnar grindarna 30 min innan konsertens starttid. Är du på plats innan dess rekommenderar vi en promenad i närområdet så att vi undviker trängsel. Tänk även på att hålla avstånd i kön.
 • Här hittar du vägbeskrivning till vår spelplats i Galärparken.
 • Vår entré finns vid tegelmuren bakom Spritmuseum. Kommer du längs vattnet följ staketet och skyltningen mot muren.
 • Du sitter på bänk eller klaffstol. Max 4 personer per bänk
 • Tips att ta med picknick som du kan äta vid din sittplats, det finns inte möjlighet att köpa något att äta eller dricka innanför våra grindar.
 • Har du en fribiljett du inte kan använda, ge den till en vän eller avboka den så någon annan får chansen att se föreställningen. Du kan hantera dina biljetter själv med hjälp av ditt 7 siffriga kontrollnummer och det telefonnummer du angav vid bokningen. För att avboka biljetter ange biljettnummer (16 siffror) som du hittar på respektive biljett.
 • Om du av någon anledning inte själv kan avboka din biljett eller har andra frågor vänligen mejla till oss på: parkteatern@kulturhusetstadsteatern.se 
  • För hjälp med avbokning ange:
   • Vilken föreställning, dag och tid din avbokning gäller.
   • Ditt kontrollnummer (7 siffror) och det telefonnummer du angav vid bokningen
   • Skicka med biljetterna som du fått på mail.