Musik
/
Parkteatern

Popaganda

Stockholms mest hängivna popinstutition, Popaganda, bjuder för tionde året in till en minifestival i Galärparken tillsammans med Parkteatern. Som vanligt blir det ett fantastiskt sommarhäng; ta med vänner och gör er bekanta med den senaste svenska musiken.

Fribiljetter, max 4 per bokning

Den 24 juli är det Popaganda som huserar i Galärparken. Den ideella kulturföreningen har i snart två årtionden försett Stockholms kulturliv med festivaler, klubbar och livespelningar. För tionde året i rad anordnas en av sommarens höjdpunkter - en minifestival i Galärparken. Parken fylls av ny musik, roliga aktiviteter och ett härligt häng!

Håll utkik här och följ Popagandas sociala medier och hemsida för att hålla er uppdaterade om de artister och aktiviteter som kommer vara på plats under denna kväll!

 

Läs mer om artisterna!

Daniel4ever

Daniel4ever

När en poet och spoken word-gigant startar upp ett musikprojekt är det upplagt för succé! Speciellt när denna poet är Daniel Boyacioglu och musiken görs tillsammans med Nils Törnqvist (Amason) och Markus Jägerstedt (Robyn etc.). Dom släppta låtarna, som ska värma upp oss inför albumet i höst, är precis den genreöverskridande dröm som Stockholms musikliv behöver just nu. Trion längtar efter att få möta publiken och visst längtar även vi efter att ge dom all vår love i det gröna gräset och kvällssolen!

Porträttbild på bandet Daniel4ever
mimi bay

mimi bay

Sångaren, låtskrivaren och producenten mimi bay (Mimi Bergman) är ett namn att lägga på minnet redan nu. Hennes musik är streamad flera miljoner gånger världen över och hon har, trots sin hittills relativt korta karriär, bland annat hunnit spela på SXSW och och på TikTok Music Festival.

Tidigare i juni släppte hon EPn ‘far from home’ som handlar om att närma sig vuxenlivet och att lära sig av de upplevelser man är med om på vägen dit. Epn är jazzig, lekfull med inslag av lo-fi trummor och soft pop sång. Vi är så stolta och glada över att få presentera Mimi till Park!

Porträttbild på Mimi Bay
Two Year Vacation

Two Year Vacation

Direkt från Göteborg slajdar Two Year Vacation in på scenen med sprillans ny musik i bagaget. Det här femmannabandet vet precis hur en fångar upp inspiration från det vardagliga och omvandlar det till musik som doftar både tropiskt och indie!

I juni kunde vi glädja oss åt släppet av singeln “What Goes Around” och i mitten på juli kommer singel nummer två från den kommande EPn. En samling låtar som kom till under stekheta sommardagar med drömmen om en musikfylld tillvaro med en drink i handen. Den känslan är precis vad Popaganda på Parkteatern ska proppas full med! Kom och njut med oss innan Two Year Vacation fortsätter turnéandet runtom i Europa och Sydamerika.

Gruppbild på bandet utomhus med ett rödvitt parasoll

Vi...

spelar ute och för en begränsad publik
underlättar för dig att hålla avstånd
anpassar oss till rådande restriktioner

Du...

bokar först och kommer sen
stannar hemma vid symptom
kommer i tid, men inte för tidigt

Här kan du läsa frågor och svar om sommarens Parkteater

Så funkar det i Galärparken

  • Vi öppnar grindarna 30 min innan utsatt starttid. Är du på plats innan dess rekommenderar vi en promenad i närområdet så att vi undviker trängsel. Tänk även på att hålla avstånd i kön.
  • Här hittar du vägbeskrivning till vår spelplats i Galärparken.
  • Vår entré finns vid tegelmuren bakom Spritmuseum. Kommer du längs vattnet följ staketet och skyltningen mot muren.
  • Du sitter på bänk eller klaffstol. Max 4 personer per bänk
  • Tips att ta med picknick som du kan äta vid din sittplats, det finns inte möjlighet att köpa något att äta eller dricka innanför våra grindar.
  • Har du en fribiljett du inte kan använda, ge den till en vän eller mejla oss för avbokning: parkteatern@kulturhusetstadsteatern.se