Soppteatern

Mycket väsen för lite jazz

Jazz på luta? Shakespeare i smoking? Varför inte? Den tidlösa kärleken, kurtisen och gnabbet står i strålkastarljuset i denna duettföreställning där evergreens från 1900-talet och bevingade repliker från 1500-talet möts och sträcker sig efter varandra som i en sällsam pardans.

Soppteatern i oktober

Fredag 10 september kl.11 släpps våra oktober-föreställningar. Med glädjande besked om lättade restriktioner släpper vi fler biljetter:

• Salongen i oktober rymmer 124 av ordinarie 144 platser.
  • Majoriteten av borden har 4 platser vardera, ett mindre antal bord har 2 platser vardera.
  • "Ett sällskap per bord"-regeln tas bort vilket innebär att du kan komma att dela bord med någon du inte känner.

Dialoger ur William Shakespeare's Mycket väsen för ingenting, En midsommarnattsdröm, Som ni behagar, Trettondagsafton, och Romeo & Julia. Musik från Ella Fitzgerald, Louis Armstrongs, Chet Bakers och Marilyn Monroes repertoarer i arrangemang för luta av Niklas Atterhall.

Regi: Benoît Malmberg
Medverkande: Malin Sternbrink och Niklas Atterhall

Vilken soppa serveras?

12 okt - Morot & ingefärssoppa med smaksatt färskost