Maia Hirasawa och Carl-Einar Häckner

Julsånger, magi och humor i en unik kombination när artisten Maia Hirasawa bjuer in trollkarlen Carl-Einar Häckner som gästartist till hennes egna nya julshow. Fjärde advent, söndag 19 december, kommer de att bjuda på en spännande och trollbindande adventsafton i Hörsalen på Kulturhuset Stadsteatern.

Biljetter

Maia Hirasawa har släppt album och turnerat i 12 år och har alltid i sitt artisteri gått sin egen väg, nu är det dags för hennes första julturné som även den blir med hennes personliga uttryck. Tillsammans med sitt band tar Maia Hirasawa med oss på en musikalisk resa med avstamp i sina egna favoriter från den svenska klassiska julmusiken och blandar in Maia-pop med en touch av det japanska.

Carl-Einar Häckner är underhållare, trollkarl, komiker, clown, författare och musiker. Han uppträder i hela världen på engelska, tyska och svenska. I Maia Hirasawas Magiska Jul kommer han trolla, göra humor, prata om julen och kanske sjunga en sång. Men framför allt, kanske överraska både publiken och sig själv i sammanhanget.

Det blir en julkonsert precis som den ska vara – stämningsfull och med en massa energi. Med Maia Hirasawas sånger blandat på svenska, engelska och japanska, både favoriter från äldre album och nyskrivna låtar. Och med Carl-Einar Häckners poetiska skimmer, humor och inte minst magi.