Musik

Louisiana Avenue

Den 8 juni förvandlas Takets scen till New Orleans och Mardi Gras för en kväll. Kulturhuset Stadsteatern välkomnar det färgsprakande, karnevalsdoftande åttamannabandet Louisiana Avenue till en spelning med utsikt över sommarstockholm. Kicka igång sommaren med en stor dos funk, salsa, jazz, soul och rocksteady!

Biljetter

Tider
18.00: dörrar öppnas
19.00: Louisiana Avenue

Till Facebook-event

“I´ve never seen this type of energy outside the islands I´m from – definitely not in Sweden!” Wyclef Jean

De har kallats ”Sveriges bästa live-band” och fyller en unik plats på Sveriges och Nordens musikscen. Alla som sett Louisiana Avenue live vet vilket magnetiskt sväng och flödande energi som deras konserter bjuder på och hur samspelet med publiken spelar en avgörande roll.

Nu släpper Louisiana Avenue sin nya efterlängtade skiva STHLM 2 NOLA, ett album som visar upp en bredare spännvidd i sound och approach vilket gör varje spår skiljer sig från det andra. Funk, salsa, jazz, soul och rocksteady är några av de element som återfinns på albumet. Låtarna handlar om kärleken till allt mellan begravning och karneval i New Orleans men också om gruppens stående budskap om stolthet och 100 % självbejakelse.

Louisiana Avenues repertoar öser ur stadens sjudande gryta av storartad musik och rymmer en mångfald av stilar som till exempel soul, jazz, funk, blues, boogie-woogie och cajun, inte sällan sammanväxta med varandra. Missa inte denna kväll som börjar med fest och slutar med karneval!