Kungliga Operan gästar Kulturhuset Stadsteatern

Välkommen att lyssna på Kungliga Operans lunchkonserter på Kulturhuset Stadsteatern! Under hösten bjuder Kungliga Operans Kör och Kungliga Hovkapellet på en ny lunchkonsertserie som framförs vid lunchtid utvalda dagar på Kulturhuset Stadsteatern. Kom in, känn in stämningen och njut av en makalös musikupplevelse!

Biljetter

Konsertbiljetten inkluderar även en dagens lunch i Teaterbaren som du som besökare kan äta innan eller efter konserten. Lunchen serveras mellan kl. 11:00 och 14:00 i Teaterbaren på plan 2. Visa upp din konsertbiljett i kassan.

Notera att det inte går att äta lunchen samtidigt som du är på konserten.

29 september: Beethoven Sonata n3, op 69 i A-Dur

Cello – Tamara Beliaeva-Bohlin

Piano – Elena Kaledina

13 oktober: Brasskvintett ur Kungliga Hovkapellet

Tora Torslund

Keitaro Shimizu

Rickard Ekenblom

Maria Nyström

Carl Jakobsson

27 oktober: Florence Prize – Pianokvintett

Tale Olsson

Linnea Andersson Meilink

Torbjörn Helander

Kati Raitinen

Martin Virin

8 november: Mozart – Duo för violin och viola i G, K. 423 och Martinu – Tre madrigaler

Khai Ern Ooi

Ylva Lundén-Welden

6 december: Beethoven – Oktett

En oktett ur Kungliga Hovkapellet

Lunchkonserterna är arrangerade i samarbete mellan Kungliga Operan och Kulturhuset Stadsteatern.