Musik

Jens Hult

Jens Hult är en fantastisk sångare, musiker och låtskrivare som med stora framgångar ännu bara är i början av sin karriär. Med sina unika texter och en stark energi och passion för visgenren, har Jens på senare år tagit stora kliv inom modern vispop. Den 29 juni bjuder Jens Hult in Stockholms-publiken till konsert på Taket, välkommen!

Biljetter

Tider
18.00: dörrar öppnas
19.00: Jens Hult

Till Facebook-event

Som barn kallades Jens tondöv. Ändå tog han landet med storm då han knep en fjärdeplats i Idol och bevisade motsatsen. Debutsingeln som följde, Precis som du vill, sålde platinum och har fram till idag spelats drygt 10 miljoner gånger på Spotify, hösten 2020 slöts Idol-cirkeln när en av det årets Idol-deltagare framförde just Jens låt.

Hans musikaliska väg tycktes utstakad och galleria-turnéerna väntade, men Jens ville ta sin musik i en annan riktning. Ambitionen, en modern vispop som berör, har han med råge uppfyllt. Jens har byggt upp en fin relation med sina fans, och hans låtar står ofta högst upp på önskelistan till dop, begravningar, bröllop och andra viktiga livshändelser.

Samtidigt har han smidigt navigerat bland eliten i svensk modern popmusikproduktion, där hans unika röst och sinne för skarpa melodier gjort Jens Hult till ett etablerat namn bland Stockholms och Sveriges tyngsta producenter och låtskrivare. Bland hans senaste samarbeten hittar vi namn som tex Viktor Norén, Salem Al Fakir, Vincent Pontare, Robin Stjernberg och Sara Zacharias.