Musik

Jens Hult

Onsdagen den 18 augusti 2021 gästar singer/songwritern och tidigare Idolstjärnan Jens Hult Taket på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. En sångare, musiker och låtskrivare som, trots stora framgångar, bara är i början av sin karriär.

Biljetter

Efterinsläpp fram till kl. 18:00.

Hult blev ofta kallad tondöv som barn, men bevisade raka motsatsen när han år 2013 knep fjärdeplatsen i musikprogrammet Idol (Sverige). Debutsingeln Precis som du vill sålde platina och har fram tills idag spelats ca 10 miljoner gånger på Spotify. Efter Idol tycktes Jens musikaliska väg vara utstakad och klar, men artisten ville ta en annan riktning. Med passion för unika och grundade texter har han tagit ett kliv bort från den kommersiella popen och istället riktat in sig på en modern vispop.

Jag blev jag, Rädd (duett med Melissa Horn) och Om du vill ha mig är några av Jens stora låtar. Hans senaste singel Det blir en annan jul i år har han skrivit, komponerat och producerat tillsammans med David Lindgren Zacharias och Hannes Hasselberg. En låt som sätter både ord och ton på det historiska året 2020.

DJ: Swingkid