Musik

Fatoumata Diawara

Fatoumata Diawara är en av Malis stora stjärnor. Debutalbumet Fatou slog ned som en bomb när det kom 2011. Plötsligt var Fatoumata "Fatou" Diawara ett namn på allas läppar runt om i världen.

Biljetter

På debutskivan kombinerade hon säkert det musikaliska arvet från hemlandet Mali med en västerländsk singer-songwritertradition. Nu är hon tillbaka med nya albumet Fenfo där hon har skapat ett sound av traditionella och mer moderna uttryck.

Hon är en otrolig liveartist och har tidigare arbetat med legenderna Bobby Womack och Herbie Hancock, spelat på festivaler som Glastonbury och turnerat och spelat in med den kubanske pianisten Roberto Fonseca.

Biljettinformation

Konserten med Fatoumata Diawara är på grund av situationen med Covid-19 flyttad till 1 december 2021. Alla biljetter återlöses och du behöver köpa ny biljett till konserten den 1 december 2021. Du behöver inte göra något utan biljetterna återbetalas automatiskt till det kort/swish som användes vid köpet. Vid frågor rörande återlösen hänvisar vi till Tickster. Om du köpt biljett via ombud behöver du kontakta dem för återlösen.

Kulturhuset Stadsteatern har i rådande läge valt att släppa ett begränsat antal platser. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer i den mån det är möjligt att släppa fler biljetter.

Vill du ha information om kommande biljettsläpp kan du skicka ett mejl till fatoumata@stockholm.se så kontaktar vi dig om fler biljetter till konserten med Fatoumata Diawara släpps.

Genom att skicka ett mejl till fatoumata@stockholm.se samtycker du till behandling av dina personuppgifter enligt Kulturhuset Stadsteaterns integritetspolicy med anledning av detta event. Det innebär att du samtycker till att Kulturhuset Stadsteatern äger rätt att använda dina kontaktuppgifter (e-post) för att administrera och ge information om eventet. Efter genomförandet av eventet raderas uppgifterna. Uppgifterna lämna inte till någon annan extern part.