Soppteatern

Evergreen - en hyllning till Barbra Streisand

Malena Tuvung är tillbaka på Soppteatern tillsammans med Carina E Nilsson vid pianot för en intim och innerlig föreställning där Malena tolkar en av vår tids största artister. Vi får lära känna Barbra genom Malenas egna minnen och upplevelser som knyter samman de två artisterna med svärta, kärlek och humor.

Vilken soppa serveras?

18 oktober - Rostad paprikasoppa med smetana

19 oktober - Rotselleri & misosoppa

Har du frågor om allergier eller vill veta mer om soppan, mejla: soppan@gladaankan.se

Biljettsläpp på Soppteatern

Vi släpper biljetter månadsvis, första onsdagen i månaden för kommande månads program. Många av våra egna föreställningar och gästspel återkommer under säsongen så håll utkik efter dina favoriter!

onsdag 7 september kl. 11 släpper vi oktober-biljetterna
onsdag 5 oktober kl.11 släpper vi november-biljetterna
onsdag 2 november kl. 11 släpper vi december & januari-biljetterna

Undantag och extra biljettsläpp kan förekomma så håll dig uppdaterad här på vår webbsida, i våra sociala medier (Facebook och Instagram) samt prenumerera på Kulturhuset Stadsteaterns nyhetsbrev för att inte missa något.