Elin Skarin – En grop i universum

En grop i universum är en konsert, en sångföreställning och ett performance med låtar skrivna av Sveriges nästa stora stjärna; Elin Skarin. Med sig på scenen har hon Jonas Bleckman som spelar cello, nyckelharpa och loop-pedal. Elin Skarins text och musik når rakt in i hjärtat.

Biljetter

Kulturhuset Vällingby är glada att välkomna nästa stora genombrott, artisten Elin Skarin, för två unika föreställningar.

“Jag hinner en konsert. Några texter. Något slags performance. En grop i universum. Jonas är med mig på cello och när jag hörde honom första gången tänkte jag han har kontakt med himlen. Kom. Var med mig. Med oss. En stund.”

Med texter som berättar en och allas historia, med Elins Skarins röst och med Jonas Bleckmans cello skapas en plats – en grop - i universum.

”I gytter av vem får göra vad vem gör vad vem är du. I gyttjan pengar, krig, konst, knull, makt och instagram och våld och äckel och ojämlikhet och likhet och kärlek och Netflix och AI och IS. Hur ska man hinna älska tillräckligt? Orientera sig. Hur ska man hinna leva? Veta hur man gör. Med ruset och allt det tråkiga - extasen, vardagen. Det andliga? Politiken? Sisyfos din fucker.”

Elin Skarin är låtskrivare, sångare och skådespelare utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm. Hon är just nu aktuell som Melchior i Våren vaknar på Kulturhuset Vällingby. (Elin har tidigare setts på Kulturhuset stadsteatern som Benvolio i Romeo och Julia, Joan i Fun home och Jonny i Låt den rätte komma in)

Jonas Bleckman är musiker utbildad på folkmusikutbildningen vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har sedan examen 2011 varit verksam både i och utanför Sveriges gränser.
Jonas spelar med många olika band och artister, som Ale Möller kvartett, Mats Berglund trio, Petter, Love Antell, Six String Yada och Helsinge Baroque band.

Restaurang Trapphuset är öppet i samband med föreställningen.