Ebbot Lundberg + New Places Orchestra

Som ett Ebbots svar på Sun Ras "Arkestra" kommer han tillsammans med det 20 personer starka storbandet New Places Orchestra att ta oss med på en kosmisk jazzig resa genom hans karriär. Välkommen till starten på ditt nyårsfirande – tillsammans med Ebbot Lundberg och New Places Orchestra!

Biljetter

New Places Orchestra leds av Håkan Broström, flitigt engagerad solist, arrangör och kompositör som tidigare samarbetet med musiker som Esbjörn Svensson, Bobo Stenson, Viktoria Tolstoy och Rigmor Gustafsson.

Orkestern New Places Orchestra.
New Places Orchestra

Ebbot Lundberg behöver knappast någon närmare presentation. Med en stor röst, karisma, humor och ett särpräglat uttryck hör han till landets absolut främsta artister. Genom Union Carbide Productions och The Soundtrack Of Our Lives nådde han ut i världen och när han 2013 och 2019 deltog i TV4:s Så mycket bättre blev han direkt folkkär. Hans tolkningar av de andra artisternas låtar visade upp en bredd i hans uttryck och förmågan att omvandla vad som helst genom ett unikt artistiskt filter.

Nu är det alltså dags för Ebbot att tolka sig själv i en helt annan musikleks skrud än vi är vana vid. I hans musikaliska universum samsas kosmiskt psykedeliska utsvävningar med en högst jordnära fysisk attack. Något som kommer framträda mer än någonsin under kvällen tillsammans med New Places Orchestra.