Musik
/
Parkteatern

DYING YOUNG

Om och om igen, rakt in i kärleksdöden - ett medley av dödsarior och brustna hjärtan där sopranen står ensam på scen för att dö ett tusental gånger. I ett uppror mot identitet och smärta är Dying Young en elektronisk resa rakt in i sopranens innersta. Av och med Sad Girls

Fri entré, inga biljetter krävs

Om och om igen, rakt in i kärleksdöden. Jag väntar i regnet på natten (I can’t live if living is without you). Efter uppbrottet. Jag och hela mitt krossade hjärta i gråtsång på trottoaren. Vill inte älska dig längre (unbreak my heart) nu när kvällen är utspridd mot himlen. Vill inte skicka sms. Och om våra kroppar dör och Gud inte finns och ingen odödlighet. Då är jag klar.

I ett medley av dödsarior och brustna hjärtan står sopranen ensam med sina tusen dödar. Hon bryter sig ur operornas traditionsbundna berättelser där sopranen så ofta dör i slutet. I ett uppror mot identitet och smärta är DYING YOUNG en elektronisk resa rakt in i hennes innersta.

 

Medverkande

Sopran: Maja Frydén

Konstnärligt team

Koncept, regissör: Sanna Colling, SAD GIRLS
Kompositör och arrangör: Kent Olofsson
Scenograf och kostymdesigner: Toni Tora Botwid
Dramaturg, dramatiker: Alexander Charlamov
Maskdesign: Frida Ullander

Läs mer om SAD GIRLS på deras webbsida

Följ  SAD GIRLS på Instagram

 

Presenteras i samarbete med På Sergels torg. Följ gärna På Sergels torg på Instagram @pasergelstorg för mer information och senaste nytt!
Här kan du se alla programpunkter som presenteras inom ramen för samarbetet med På Sergels torg.