Musik
/
Soppteatern

Cornelis

Sångaren och skådespelaren Nils Närman Svensson bjuder på ett svettigt och känslofyllt program med sånger av Cornelis Vreeswijk. Tillsammans med violinisten Aleksander Sätterström och basisten Anders Öberg från Kungliga hovkapellet i Stockholm så tar de med publiken på en resa som doftar country, folk, visa, punk och estradpoesi.

Biljetter

Nils Närman Svensson

Nils har som skådespelare och sångare medverkat i produktioner på bland annat Uppsala stadsteater, Helsingborgs stadsteater, Malmö Opera, Parkteatern och Kretsteatern på Kulturhuset Stadsteatern Stockholm, Göteborgs operan, Svenska teatern i Helsingfors, Nöjesteatern i Malmö, Chinateatern Stockholm och Riksteatern. På TV har vi kunnat se honom i bland annat SVTs Saltön. Under våren 2022 är han aktuell i Dance nation på Kulturhuset stadsteatern Skärholmen.

Aleksander Sätterström

Violinist på Kungliga operan sedan 2015. Han tog solistdiplom vid Kungliga musikhögskolan i Stockholm 2010 och har sedan dess synts i en rad olika sammanhang både i Sverige utomlands. Musikalisk allätare som vid sidan av orkesterspel brinner för kammarmusik, folk, rock och viskonst.

Anders Öberg

Spelar kontrabas i Kungliga hovkapellet sedan 1990. Har vid sidan av arbetet på operan jobbat med många artister i olika genrer och sammanhang däribland Lasse Berghagen, Anna Stadling, Wille Crafoord, Helen Sjöholm, Mikael Samuelsson och Malena Ernman.

Vilken soppa serveras?

12 februari - Broccolisoppa med ädelostcrème

28 februari - Grön ärtsoppa med pepparrotsgrädde 

Våra soppor är vegetariska, laktos- och glutenfria. Är du allergisk eller har frågor om soppan, kontakta köket i förväg för alternativ:

E-post: soppan@gladaankan.se 

Biljettsläpp på Soppteatern

Vi släpper biljetter månadsvis, första onsdagen i månaden för kommande månads program. Många av våra egna föreställningar och gästspel återkommer under säsongen så håll utkik efter dina favoriter!

onsdag 7 december kl. 11 släpper vi februari-biljetterna
onsdag 1 februari kl. 11 släpper vi mars-biljetterna
onsdag 1 mars kl. 11 släpper vi april-biljetterna
onsdag 5 april kl. 11 släpper vi maj-biljetterna

Undantag och extra biljettsläpp kan förekomma så håll dig uppdaterad här på vår webbsida, i våra sociala medier (Facebook och Instagram) samt prenumerera på Kulturhuset Stadsteaterns nyhetsbrev för att inte missa något.