Musik

AmenA

Stjärnskottet AmenA fortsätter imponera med sin magnifika närvaro och känslofyllda röst. Den 2 februari kom hennes debutalbum, "Guidebook", vilket föregåtts av singlarna "The Sun" och "Parasite". Snart beger hon sig ut på en efterlängtad turné och till vår glädje kommer hon till Kulturhuset den 24 april!

Biljetter

AmenA började sjunga redan som barn och musiken var också det enda hon kunde ta med sig när hon i spåren av krig flydde från Jemen till Sverige. I Sverige har karriären snabbt tagit fart för den unga artisten: hennes framträdande som duettgäst på Håkan Hellströms utsålda Ullevi-konserter och hennes medverkan i Idol 2021 förde ut den magnifika närvaron och känslofyllda rösten till hundratusentals människor över hela Sverige.

Våren 2023 släppte AmenA låtarna The Sun och Parasite som är de första på hennes debutalbum Guidebook. Här finns inget av det ofärdiga och sökande som ett första album ofta kan vara – albumet presenterar en samling låtar från en artist som trots sina 21 år är djupt erfaren både i livet och i musiken.

Säkerhet på konsert

Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg. Garderoben kostar 25 kr / person och 10 kr för extra väska/påse.