Fackscenen

Workshop med Emma Stenström om Bubbelhoppa

Fackscenen presenterar ett samtal och en interaktiv workshop om boken "Bubbelhoppa" av Emma Stenström. Har du blivit allt för bekväm i din bubbla som svensk, som padelhatare, som lesbisk, eller som egenföretagare? Välkommen till ett samtal och interaktiv workshop utifrån metoden bubble-hopping.

Biljetter

Medelålders vit man. Hundmänniska. Lesbisk. Småbarnsförälder. Sosse. Egenföretagare. Feminist.  Marknadsavdelningen. Tillverkningsavdelningen.  Gamer. Vegan. Muslim. Padelspelare. Padelhatare. Handelsstudent. Norrlänning. Svensk. Invandrare. Vi lever våra liv i bubblor. Hur ser dina bubblor ut?

Bubbelhoppa är boken för dig som känner att din trygghetszon har blivit lite väl bekväm. Som är nyfiken på dem du inte förstår. Eller som inser att bättre samarbeten behöver skapas. Här beskriver Emma Stenström, forskare på Handelshögskolan och välkänd krönikör och föreläsare, den metod som fått namnet bubble-hopping och som hon utvecklat efter att ha testat den på tusentals personer. Hon visar hur du med några enkla men kraftfulla verktyg kan bli bättre på nyfikna samtal för att förstå andra och samarbeta.

Att bubbelhoppa är att röra sig mellan olika grupperingar eller subkulturer. Som besökare får du utifrån Stenströms forskningsmetod prova på att lämna din bubbla.

Evenemanget anordnas i samarbete med Volante.

Datum: 4 april
Tid: 17:30 - 19:30
Plats: Lilla Studion
Biljettpris: 80 kronor över 20 år

Hitta till Lilla Studion

Lilla Studion ligger på markplan i byggnaden mitt emot glasobelisken.

För frågor om evenemanget, vänligen kontakta:
kundtjanst@kulturhusetstadsteatern.se

Läs mer om vårens författarsamtal på Fackscenen här

Varmt välkomna!