Konserter
/
Parkteatern

Vegas i Vitan

The High Society med Karl Dyall, Joachim Bergström och Rennie Mirro är tillbaka i Vitabergsparken! Tillsammans med Blåsarsymfonikerna bjuder de på sin ljuvliga hyllning till tiden då de legendariska smörsångarna stod för underhållningen. En show i Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr’s anda.

Fri entré/biljettfritt

Mer om showen

Älskad show med tidlösa klassiker i svängigt storbandsformat med  stjärnartisterna Rennie Mirro, Karl Dyall och Joachim Bergström i trion The High Society. Med smoking, lackskor och en orkester i högform utlovas hits, magi och ett ös utan motstycke i Frank Sinatras Sammy Davis Jr’s anda under ledning av Joakim Hallin.

Om Blåsarsymfonikerna 

Blåsarsymfonikerna startade redan 1906 och är en orkester som är lika förtjust i klassisk och modern konstmusik och som rör sig fritt mellan olika musikaliska uttryck med blåsmusik som grund. Orkestern har gjort sig känd just för sin genrebredd, för en jämställd programläggning och för sitt arbete med att värna återväxten av blåsmusiker och blåsmusiken som konstart. En viktig del är även arbetet i Region Stockholm, både på skolor, äldreboenden och i kulturhus. Blåsarsymfonikerna har sedan 1 september 2023 sin hemvist i kulturkvarteren invid Dieselverkstan i Nacka och samarbetar med scener och konserthus runtom om i staden och landet. Innan dess var Musikaliska på Nybrokajen 11 deras hemmascen sedan 2011.

Här kan du läsa mer om Blåsarsymfonikerna på deras webbsida

About the show in English

Beloved show in the spirit of Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr. Timeless evergreens sung by The High Society: Rennie Mirro, Karl Dyall and Joachim Bergström accompanied by The Swedish Wind Ensemble.

Free admission

Medlemmarna i Blåsarsymfonikerna spelar på olika blåsinstrument