Image
Kulturhuset Stadsteatern och fontänen vid Sergels torg.

Information angående coronaviruset

Här kan du läsa om hur Kulturhuset Stadsteatern har anpassat verksamheten för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Biljettinformation

I nuläget tillåts maximalt 300 personer på inomhusevenemang. Varje sällskap kan som högst bestå av 8 personer och det är minst 1 meter mellan respektive sällskap i salongen.

Från och med 29 september återgår vi till att spela för fulla salonger.

Vid frågor om biljetter eller ditt besök hos oss kontakta Kundtjänst: 
kundtjanst@kulturhusetstadsteatern.se eller 08-506 20 200.

Se våra öppettider här.

Ett tryggt besök

Hygien

Handdesinfektionsmedel finns tillgängligt på flera platser. Precis som tidigare städas lokalerna regelbundet och nu med särskild fokus på handtag, ledstänger och knappar.

I insläpp, utsläpp och paus har vi värdar på plats som ser till att ingen trängsel uppstår och är behjälpliga för att du ska känna dig trygg under ditt besök. Vi har också avståndsmarkeringar väl synliga för att underlätta att hålla avstånd.

Vår personal

Uppmaningen att stanna hemma vid symptom gäller även våra medarbetare och artister vilket kan medföra att ändringar i programmet sker med kort varsel. Vi ber om er förståelse för detta.

Skolor

I Vällingby, Skärholmen, Husby erbjuder vi skolor möjlighet att abonnera en hel salong till skolklasser som vill undvika att möta skolklasser från andra skolor.

Kulturhuset Stadsteatern följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv. All verksamhet genomgår löpande riskbedömningar och anpassas efter rådande direktiv.