Film

It's a Wonderful Life

Kulturbibliotekets filmklubb och Klarabiografen önskar återigen alla Stockholmare god jul med att bjuda in till julmys och julfilmernas superklassiker "It's a Wonderful Life" i regi av Frank Capra.

Biljetter

Remote video URL

Pausa i julhandeln, kom in, slå dig ner i Klarabiografen med glögg och pepparkakor och njut av denna klassiska julsaga från 1946. 

James Stewart spelar den bekymrade familjefadern George Bailey som på julaftons kväll drivs mot självmord, men en skyddsängel sänds till hans hjälp och han får möjlighet att omvärdera de val han gjort och det liv han levt.

Från kl. 18 bjuder vi på alkoholfri glögg och pepparkakor innan filmen, i Klarabiografens foajé. Med denna gratisvisning för Kulturbibliotekets alla filmklubbsmedlemmar vill vi tacka alla besökare som har kommit tillbaka till Klarabiografen under höstens program. Vi ser fram emot att få presentera er vårens filmer nästa år, när programserien "Ny europeisk film” drar igång igen i februari.

Filminfo

Regi: Frank Capra
Medverkande: James Stewart, Donna Reed, Lionel Barrymore m. fl.
Längd: 130 min
Land, produktionsår: USA, 1946
Tal: Engelska, textad på svenska

Biljetter:
Biljetterna släpps 1 december på webb och i biljettkassan.

Det är fri entré men biljett behövs. Max 2 biljetter per person. Skulle biljetterna ta slut har du möjlighet att skriva upp dig på en väntelista på visningsdagen från kl. 18:00 utanför Klarabiografen.

Filmvisningen är för dig som är medlem i Kulturbibliotekets filmklubb.

Vill du bli medlem där så behöver du skicka ett mejl till:
 bibliotekfilmochmusik@kulturhusetstadsteatern.se

I samarbete med Klarabiografen.