Film
/
Skärisbiografen

Film Camp

Skapa film, träffa nya vänner, möt filmskapare som visar hur en filmskapandeprocess går till. Film Camp i Kulturhuset Skärholmen pågår 13-18 juni och avslutas med en premiärfilmvisning den sista dagen på Skärisbiografen där de skapade filmerna visas. Fri entré och för dig som är 13-19 år. Anmäl dig nu!

Om Film Camp

Vill du lära dig att skapa egna filmer? Gå igenom grunderna i redigering eller förfina dina kunskaper? Träffa yrkesverksamma filmskapare och nya vänner?

Under fyra dagar får du möjlighet att testa på filmskapandets olika delar, från skrivande och inspelning till redigering. Teknik finns att använda på plats och vägledning får du av filmskaparen som är med varje dag.  Femte dagen avrundas veckan med premiärfilmvisning av era filmer och mingel med familj och vänner på Skärisbiografen. Filmen du har varit med och skapat får du ta med dig hem.

Film Camp pågår onsdag 14 juni-söndag18 juni för dig som är 13-19 år.

Onsdag-lördag ´ses vi kl.10:00 - 15:30 och på söndagen är filmerna klara och de visas på Skärisbiografen med mingel och premiärvisning från klockan 16:00.

Det är kostnadsfritt och lunch ingår varje dag.

Intresserad?

Anmäl dig! Skicka ett mail med informationen nedan  till
valentina.bender@kulturhusetstadsteatern.se eller via DM på Instagram:
@skarisbiografen

Sista ansökningsdag är 2  juni 2023

  • För -och efternamn
  • Ålder
  • Bostadsort