Image
Skärisbiografens gradäng

Film för skolklasser

Skolbio är en central del av Skärisbiografen. Film på bio-programmet är skräddarsytt utifrån barnperspektivet, vad som är aktuellt för unga idag och riktigt bra film. Se både ny biofilm, tidlösa klassiker och ta del av workshops. Välj filmen som passar din klass ur vår katalog eller välj en egen film efter egna önskemål.

Biobiljetterna kostar mellan 0-20 kr/elev och lärare har fri entré.
Film på bio

Film på bio - för skolklasser!

Upplev filmens magiska värld på Europas enda bio för barn och unga. Res till platser långt bort eller riktigt nära er verklighet. Möt karaktärer som brottas med olika maktförhållanden och ta samtalet vidare i klassrummet eller låt upplevelsen stå för sig själv. Filmprogrammet släpps i augusti.

I samarbete med filmfestivalerna CinemAfrica, Stockholms Latinamerikanska filmfestival Panoramica, Monsters of film,  Asiatiska filmfestivalen och Tempo dokumentärfestival har ni fri entré till både kortfilmer och långfilmer som de valt att visa för er på Skärisbiografen. Filmfestivalernas utbud publiceras på hemsidan efter sommaren.

Tillgängliga datum

Bokas via mail, läs mer under bokningsinformation.

Skolbio finns tillgänglig på måndagar. Om det inte fungerar för er så är det möjligt att vi anpassar oss. Maila till boka.skarholmen@kulturhusetstadsteatern.se för att få veta mer! 

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Boka platser genom att mejla infon nedan till 
boka.skarholmen@kulturhusetstadsteatern.se

  • Filmtitel
  • Antal platser du vill boka
  • Datum
  • Årskurs och skola
  • Kontaktuppgifter till dig som följer med på visningen

Biljetterna kostar 0-20 kr/elev och medföljande lärare har fri entré.

Önska film

Önska film

Vill ni se en film som inte finns i vår katalog?
Önska film innebär att ni kan abonnera hela salongen och välja en egen film som ni får se på den stora 8 meter breda filmduken.

Kontakta oss och berätta vilken film ni  vill se, vi hjälper er att boka. Fråga oss om ni vill ha förslag utifrån ett specifikt tema.

Priset varierar beroende på vilken film det är.

Image
Ungdomar plockar popcorn
Kulturhuset Skärholmen

Skärisbiografen

Europas enda biograf för barn och unga, men alla åldrar är mer än välkomna!