Dans
/
Fri scen

THE SHIFT

Världen har shiftat.
Vi har shiftat.
Vi bjuder in till dans.

Kulturen kan tyckas näst intill död,
men sanningen är att den vibrerar starkare än någonsin. Här föds "The Shift" ett live mixtape.

Biljetter

I höst har ni möjlighet att möta och få uppleva gruppen som består av dansaren samt koreografen Ambra Succi, sångerskan, musikern samt låtskrivaren Kristin Amparo och Hip-Hop producenten samt DJn Bjarne B.

"Vi vill dela med oss av våra passioner och talanger samtidigt som vi utmanar oss själva och kliver utanför våra bekvämlighetszoner."

Hip-Hop möter spansk folklore, beats skapas i nuet. En fysisk och visuell upplevelse som bottnar i våran längtan tillbaka till kulturen, scenen och passionen. Med kroppen som ett av instrumenten blir mötet mellan dessa kreatörer en intuitiv lekfull upplevelse.

Medverkande

Ambra Succi : Dansare/ Koreograf
Kristin Amparo : Sångerska,  Musiker , Kompositör
Bjarne B : Musikproducent, DJ
Amanda Arin : Stylist
Efrosini Siambalis : Makeup artist
Christine Leuhusen : Fotograf

Kristin Amparo

Kristin Amparos karakteristiska röst är ansedd att vara en Sveriges bästa. Hon har toppat listorna nationellt så väl som internationellt med låtar som Dance Our Tears Away och Din Soldat.

Kristin har genom åren även hyllats och tilldelats priser inom Jazz scenen för sin unika närvaro och sina innerliga  prestationer.

Ambra Succi

Ambra Succi är känd från både Bounce Streetdance Company och Euphoria som hon koreograferade för Loreen som vann Eurovision.

Hon älskar att jobba med kontraster så som classic beauty vs urban rawness. Hon drivs av nyfikenhet och viljan att ständigt utvecklas. Hennes unika stil kännetecknas av distinkta rörelser och dynamiska musikalitet.

Bjarne B

Bjarne B är en hiphopproducent och DJ, igenkänd för sina lekfulla beats och sitt scratchande. Han är en av medlemmarna i den ikoniska rapgruppen Sjukstugan, och släppte tidigare i år ett album tillsammans med rapparen OP som gavs ut av Looptroops egna skivbolag David vs Goliath.

Amanda Arin

För Amanda Arin är styling det som sätter tonen för uttrycket och kan antingen framhäva berättandet och konstformen eller distrahera från det. Hon tror starkt att stylingen kan antingen lyfta eller stjälpa framträdandet oavsett sammanhang. Efter många år som professionell dansare är hon mycket medveten om hur viktigt inte bara det visuella är, men även det praktiska. Kläder skall aldrig hindra dig, de bör förstärka det du berättar och förhöja uttrycket.

Efrosini Siambalis

Efrosini "Sini" Siambalis har tidigare jobbat som rekvisita/kostym assistent samt turnéledare för BouncE Streetdance Company, med flera av deras produktioner. Efter ca 10år som danslärare gick hon vidare till att bli Makeup Artist, där hon har jobbar inom reklam, Tv, musikvideos, bröllop, events. Några kunder att nämna: McDonald's, Volvofinans, Svenska Fotbollsförbundet, Tv4, Calle Real och Melpo Mellz.

Det som kännetecknar Sini, är hennes lyhördhet, skarpa öga, samt hennes hjärtliga skratt. Hon sminkar fram ens naturliga skönhet och är inte rädd att ta ut svängarna.

Medverkande