Cirkus

The Vessel

Kliv ombord när den utopiska och sammansvetsade trion The Vessel lämnar kajen. Styrda av en intensiv längtan att skapa tillsammans formas en resa till andra dimensioner där gravitationen upphör, nya varelser uppstår och tiden står still.

Biljetter

The Vessel syftar till engelskans ord för skepp och samlar artister från Kanada, Danmark och Sverige. Med hjälp av kinesisk påle, cyr wheel, slak lina, jonglering och akrobatik tar ett kollektivt uttryck form. En varm cirkusföreställning för alla åldrar som fångar in vikten av tillhörighet, gemenskap och omtanke.

 

Medverkande

Mikkel Hobbitz är cirkusartist utbildad vid AFUK och DOCH. Han är en av upphovspersonerna till Sisters, Circus I love you, Björn och Cameli Orquestra.

Sarah Lett är cirkusartist utbildad vid Quebecs cirkusskola i Kanada och har turnerat världen över sedan dess. I Sverige har hon tidigare främst synts i Cirkus Cirkörs föreställningar samt med Face First Company.

Gustaf Rosell är jonglör utbildad vid Lido i Toulouse och har tidigare turnerat med bland annat Seven Fingers, Strut and Fret och Cirkus Cirkör.