Cirkus
Parkteatern

Red Pants med Felix & Philo

Två vänner, ett par röda byxor, jazzmusik och ett eget universum. En ständigt föränderlig föreställning där varje objekt blir till ett cirkusredskap. Från balansgång till högklassig akrobatik i resan mot att hissa den röda flaggan.

Av och med: Felix Greif och Philomène Perrenoud

Föreställningarna 14-17 juni presenteras i samarbete med Levande Stockholm. Husby torg, Bredängs torg, Skärholmstorget och Hökarängens centrum (David Helldéns torg) är några av Stockholms stads sommarplatser. Läs mer på Stockholms stads webbsida.

Föreställningen 18 juni  presenteras i samarbete med På Sergels torg. Följ gärna På Sergels torg på Instagram @pasergelstorg för mer information och senaste nytt! Här kan du se alla programpunkter som presenteras inom ramen för samarbetet med På Sergels torg.