Cirkus
/
Parkteatern

Outlines

Outlines utspelar sig i periferin av det medvetna. 43% av våra dagliga beteenden utförs omedvetet och av vana formade av uppväxt och erfarenheter. Hur visar sig det i cirkusmanegen? Gömmer vanorna sig backstage eller står de mitt i strålkastarljuset? Med hisnande akrobatik i luften såväl som på marken med jonglering, balans och sina egna kroppar tänjer Face First på gränserna och bryter mönster.

Fribiljetter, max 4/bokning

Kompaniets namn Face First kommer från viljan att handlöst kasta sig ut i det okända, men även att få vara oss själva och inte bara en utbytbar kropp på en scen eller ett ansikte dolt bakom en mask. Dessa tankar står till grund för kompaniets existens och tillsammans har de medverkande skapat en plats där deras kreativitet och förmåga får testas och ta plats. Tillsammans har dom tidigare jobbat med kompanier som Cirque du Soleil, Stockholms Stadsteater, Folkoperan, 7 Fingers, Cirkus Cirkör och Cirque Eloize.


Av och med: Sarah Lett, Manda Rydman, Oscar Karlsson, Anton Graaf, Gustaf Rosell.
Musik: Mikaela Hansson

Om fribiljetterna

  • 30 juni släpptes  250 fribiljetter per föreställning. Fler fribiljetter släpps 20 juli kl.10.
  • Max 4 fribiljetter per bokning.
  • Viktigt att du fullföljer hela bokningen för att du ska få bekräftelse och dina fribiljetter.
  • Om du bokat men inte kommer använda din fribiljett - meddela oss per mejl på    parkteatern@kulturhusetstadsteatern.se Så får någon annan chans att gå istället.