Cirkus

Out Of Chaos

Bultande kaos, explosiv akrobatik och intima bekännelser. Out of Chaos är australiensiska cirkuskompaniet Gravity and Other Myths mest djärva och ambitiösa verk någonsin. Födelse och död. Magi och verklighet. Originellt, humoristiskt, intimt och samtidigt rasande vackert. Gästspel på Stora Scen!

Biljetter

I en väv mellan kaotiska skapelseberättelser och total närvaro i vårt här och nu utforskar Out of Chaos det märkliga och vidunderliga som vår existens trots allt är. Lika exploderande som cirkustekniken är den scen- och ljusbild som målas upp. Allt är föränderligt, det enda som är konstant är den genuina och intensiva kontakten mellan artisterna på scenen och publiken i salongen. 

Gravity and Other Myths har nått världsomspännande framgångar sedan de startade 2009. Exempel på det är succéer som Simple Space, Backbone och inte minst senaste verket The Pulse.

Framför den rött upplysta bakgrunden syns 4 akrobater i blått ljus. En av dem står på hände ovanpå ett bord som de övriga akrobaterna lyfter upp. Akrobaterna som fungerar som bordsben ligger på rygg ovanpå en plattform och sträcker sina armar rakt upp i vädret för att stötta denna balansakt

Press

"A spectacular exploration of circus and its relationship to order and chaos in our lives." - Limelight Magazine

"Conceptually brilliant and sophisticatedly simple... circus with a big, pounding heart and an honest, earthy soul." - In Daily

"Imaginative, expressionistic, thrilling and aesthetically refined." - Artshub

Information

  • Rekommenderas från 8 år
  • Cirka 70 min

Credit

Regi: Darcy Grant
Designer: Geoff Cobham
Kompositör/musiker: Ekrem Eli Phoenix
Assisterande ljusdesigner: Max Mackenzie
Regi assistenter: Lachlan Binns & Jascha Boyce
Kostymör: Emma Brockliss
Ljuddesigner: Mik LaVage

Medverkande akrobater

Emily Gare
Andre Augustus
Shani Stephens
Ronan Jenkinson
Jordan Hart
Lisa Goldsworthy
Joanne Curry
Joshua Strachan

Musiker

Sonja Schebeck