Cirkus
/
Parkteatern

Breast In Peace

Bröst, älskade blandning av fett, bindväv och körtlar! Med utgångspunkt i clown, i spänningen mellan skämskudde och virtuositet, tar sig M.P.A.C. an bröst. Vad säger brösten om tillståndet i den kollektiva människosjälen? Vem får visa vad, var, hur?

Fribiljetter, max 4/bokning

I BREAST IN PEACE leker M.P.A.C. med föreställningar om bröst för att överraska, ta bort skam, väcka skratt och bredda synen på bröst, både i det offentliga och det personliga intima rummet. Med clown, dans och cirkus bygger de en plats för humor och sårbarhet, hänförelse och motstånd, tricks och eftertanke. Vem får visa bröstvårtorna på badstranden? I sociala medier? På den upphöjda scenen i strålkastarljuset? Bröst är för stora, för små, för hängiga, för sexiga, för tunga, för platta, för muskulösa. Ammar du här?! Bröst döljs, saknas och sörjs. Bröst är en guldgruva för fyra clowner med punkcirkusattityd!

Av och med: Karin Svensson, Jenny Soddu, Kajsa Englund och Camilla Rud
Kostym: Maria Peterson

Om fribiljetterna

  • 30 juni släpptes  250 fribiljetter per föreställning. Fler fribiljetter släpps 20 juli kl. 10.
  • Max 4 fribiljetter per bokning
  • Viktigt att du fullföljer hela bokningen för att du ska få bekräftelse och dina fribiljetter.
  • Om du bokat men inte kommer använda din fribiljett - meddela oss per mejl på    parkteatern@kulturhusetstadsteatern.se Så får någon annan chans att gå istället.