Bibliotek

Serieteket läser (bokcirkel)

Nu när restriktionerna äntligen har lyfts ser vi på Serieteket fram emot att återigen kunna arbeta med en publik verksamhet, och få träffa våra besökare igen! Vi bjuder därför in er alla som är intresserade av att läsa och diskutera serier i grupp till en löpande bokcirkel, med Serietekets personal tillsammans med er besökare.

Förra årets bokcirkel I bubblan (riktad till småbarnsföräldrar) blev en lyckad satsning, och vi är glada att kunna fortsätta detta projekt.

Ni som är intresserade av att delta i cirkelverksamheten kan skicka ett meddelande på instagram, eller ett intressemail till serieteketmedia@gmail.com, så fortsätter vi där.

Datum och tider meddelas längre fram.

Vi börjar lite förutsättningslöst med att läsa och diskutera manga, med ambitioner att under året hinna beta av alla genrer som ryms i Serietekets bestånd. Bokcirkelns form och tematik utforskar vi tillsammans med er, och vi läser vad vi gemensamt är intresserade av.

Bokcirkeln passar både för dig som är en van serieläsare och för dig som kanske ännu inte gett dig in i serievärlden. Vi riktar oss mot vuxna och det är gratis att delta. Böckerna tillhandahålls av Serieteket.

Varmt välkomna!

I en pratbubbla syns en bokhylla med serieböcker i.