Nu kan du boka en plats på Lava

Vi har gjort olika delar av vår verksamhet bokningsbara. Det finns olika stationer beroende på vad du vill göra. Du får ha med dig max en person i sällskap.

Boka en av följande stationer:

Symaskin: Detta är en station som består av ett stort bord med en symaskin. Sytillbehör och gratistyger hittar du i vår verkstadsbänk respektive tyghylla.

Rita, måla, studera, läsa: Vid vårt bord som tittar ut mot Sergels torg hittar du papper och pennor för att rita och teckna. Vi har massor med andra konstnärsmaterial som tex akvarellfärger, tuschpennor, fineliners och pastellkritor, ljusbord etcetera. Fråga personalen så plockar vi fram det åt dig. Du kan också boka detta bord om du vill plugga.

Verkstadsbänken: Boka denna station om du vill göra pins, trycka vinyltryck på textil, göra ett spiralblock, 3D-printa eller använda något av de andra verktygen i vår verkstadsbänk. I denna bokning ingår också en datorstation där du kan skapa och redigera i Photoshop, Illustrator, InDesign, Tinkercad eller Cura. Det går även att plottra för vinyltryck och skriva ut.

Skriva ut: Denna station består av en dator där du kan göra färgutskrifter på A4 och A3 samt skriva ut affischer på vår storformatskrivare. Installerade program: Photoshop, InDesign, Illustrator.  Denna station har även drop in möjlighet för snabbare utskrifter.

Screentryckverkstan:  Här kan du göra tryck på textil med screentryckstekniken. Boka detta endast om du har gått en introduktionskurs i screentryck hos oss och känner dig trygg med att jobba självständigt. Vill du se om det finns lediga tider för att gå en introduktionsworkshop så kan du kolla på vår hemsida.

Ljudverkstan: I ljudverkstan kan du spela in din podcast, producera musik eller komma igång med DJ-ing. För att kunna boka ljudverkstan behöver du ha gått en av våra workshopar eller introduktioner i DJ-ing, podcast eller musikproduktion. Kolla in på vår hemsida om det finns någon workshop på gång.  Kontakta oss gärna om det inte finns någon workshoptid tillgänglig. I vissa fall kan vi ge dig en introduktion online så att du kan komma igång med ditt projekt.

Boka:

Boka plats här.